Fredrik Nilsson. Foto: Nilsson Special Vehicles.

Oct 29, 2018

Specialbilstillverkaren i Laholm utser vd


Efter ett framgångsrikt år som tillförordnad vd, övergår Fredrik Nilsson till en roll som ordinarie vd.

Nilsson Special Vehicles AB meddelar idag att styrelsen beslutat att utse Fredrik Nilsson till ordinarie VD för bolaget. Fredrik Nilssons tjänst som tillförordnad VD övergår därmed omgående till en ordinarie tjänst.

Fredrik Nilsson har varit tillförordnad VD sedan oktober 2017. Dessförinnan satt Fredrik i ledningsgruppen och Fredriks gedigna erfarenhet av bolaget sträcker sig tillbaka hela vägen till 1995. I rollen som tillförordnad VD har Fredrik Nilsson framgångsrikt genomfört ett effektiviseringsarbete som förkortat produktionstiden i fabriken.

”Fredrik Nilsson har varit tillförordnad VD under de senaste 12 månaderna och på ett förtjänstfullt sätt drivit bolaget framåt. Han har visat en stark drivkraft och besitter omfattande kunskap inom vårt verksamhetsområde. Vi bedömer att Fredrik Nilsson är rätt person att fortsätta driva Nilssons verksamhet framåt,” säger biltillverkarens styrelseordförande Thomas Mårtensson.

”Det känns mycket bra att få förtroendet att fortsätta utveckla Nilssons verksamhet. Sedan jag tillträdde som tillförordnad VD för Nilsson har fokus varit på effektiviseringsarbete och våra löpande åtgärder har successivt fått genomslag i form av förkortade produktionstider. Jag ser fram emot att fortsatt effektivisera verksamheten och driva Nilsson vidare mot nya framgångar,” säger Fredrik Nilsson.
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  202
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  121
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  65
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT