Fredrik Nilsson. Foto: Nilsson Special Vehicles.

Oct 29, 2018

Specialbilstillverkaren i Laholm utser vd


Efter ett framgångsrikt år som tillförordnad vd, övergår Fredrik Nilsson till en roll som ordinarie vd.

Nilsson Special Vehicles AB meddelar idag att styrelsen beslutat att utse Fredrik Nilsson till ordinarie VD för bolaget. Fredrik Nilssons tjänst som tillförordnad VD övergår därmed omgående till en ordinarie tjänst.

Fredrik Nilsson har varit tillförordnad VD sedan oktober 2017. Dessförinnan satt Fredrik i ledningsgruppen och Fredriks gedigna erfarenhet av bolaget sträcker sig tillbaka hela vägen till 1995. I rollen som tillförordnad VD har Fredrik Nilsson framgångsrikt genomfört ett effektiviseringsarbete som förkortat produktionstiden i fabriken.

”Fredrik Nilsson har varit tillförordnad VD under de senaste 12 månaderna och på ett förtjänstfullt sätt drivit bolaget framåt. Han har visat en stark drivkraft och besitter omfattande kunskap inom vårt verksamhetsområde. Vi bedömer att Fredrik Nilsson är rätt person att fortsätta driva Nilssons verksamhet framåt,” säger biltillverkarens styrelseordförande Thomas Mårtensson.

”Det känns mycket bra att få förtroendet att fortsätta utveckla Nilssons verksamhet. Sedan jag tillträdde som tillförordnad VD för Nilsson har fokus varit på effektiviseringsarbete och våra löpande åtgärder har successivt fått genomslag i form av förkortade produktionstider. Jag ser fram emot att fortsatt effektivisera verksamheten och driva Nilsson vidare mot nya framgångar,” säger Fredrik Nilsson.
 • Aug 20, 2019

  Han ska lösa ingenjörsbristen

  Arbetsliv Det nya affärsområdet blir en viktig kugge för att lösa bristen på mer specialiserade ingenjörer hos Clockworks kunder.
  11
 • Aug 20, 2019

  Okuma till stora scenen på EMO

  Branschnytt Bland lösningarna för form- och verkygsindustrin är en av höjdpunkterna en nyutvecklad portalmaskin för 5-sidig precisionsbearbetning av stora arbetsstycken.
  16
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT