Dec 7, 2016

Slangakuten stärker ledningen


I början av nästa år tillträder Peter Ullenius som operativ chef för Slangakuten i Stockholm.

Peter har en lång och gedigen bakgrund från olika chefsbefattningar inom renhållningsbranschen och kommer närmast från IL Recycling. Slangakuten organiserar sig för att stå rustade inför sin fortsatta expansion i Stockholmsregionen.

”Slangakuten är ett spännande tillväxtföretag. Jag ser fram emot att bli en del av teamet och att försöka bidra till en fortsatt framgångssaga. Efter mina 26 år inom renhållningsbranschen känns det uppfriskande med ett branschbyte. Jag är väl insatt i vikten av att arbeta med förebyggande underhåll vilket är en de tjänster Slangakuten erbjuder som jag har mycket erfarenhet utav. Här ser jag en stor utvecklingspotential.” säger Peter Ullenius och fortsätter, ”I början av nästa år ska vi gå igång med förebyggande underhåll utav RenoNordens samtliga renhållningsfordon.”

”Vi ser att Peter kommer in med ny energi, erfarenhet och kompetens till oss. Våra Slanghjältar har en mycket krävande vardag med fältarbete och jourberedskap. Vi är ett serviceföretag som alltid ska vara på topp och bjuda våra kunder på det där lilla extra. Det ställer höga krav på alla inom företaget, inte minst våra chefer. En trygg, erfaren och närvarande ledare är precis vad våra killar behöver och det är dessa egenskaper vi tydligt identifierat hos Peter.” säger Victoria Fallenius, marknads- och försäljningschef på Slangakuten.

Stockholmsregionen fortsätter att växa. Befolkningsökningen bidrar sedan flera år till ökad bostadsbrist vilket genererar byggprojekt inom likväl bostads- som infrastruktursektorn. Detta medför i sin tur till ett ökat behov av sophantering, transport av varor, uthyrning av lift och maskiner. Alla dessa typer av företag hör till Slangakutens primära kundsegment och bidrar till företagets tillväxt.

Om Slangakuten Slangakuten är specialister på tillverkning av hydraulslang på plats, hos sina kunder på fältet. Vi hjälper våra kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Linköping och Norrköping med omnejd och sedan 2008 har vi utfört fler än 15 000 uppdrag. Som kund hos oss kan du känna att vi alltid finns tillgängliga och att vi levererar trygghet och service över dina förväntningar.

Slangakuten startade 2008 i Stockholm och Göteborg och utförde då cirka 190 uppdrag i månaden med hjälp av sin ledningscentral i Stockholm och sex servicebussar. 2011 utvidgades verksamheten till att omfatta även Malmöområdet, vilket var en spännande utmaning. Företaget utför nu över 500 uppdrag i månaden. 2016 beräknar Slangakuten omsätta närmare 19 miljoner kronor.
  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  491
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Framtidens stål tillverkas fossilfritt

  – Om vi ska nå klimatmålen och behålla en konkurrenskraftig position måste vi revolutionera hela stålframställningsprocessen och bli fossilfria.
  88