Feb 2, 2018

Slangakuten blir Pirtek


Ingår sedan i oktober i brittiska Pirtek Europe Limited, Europas ledande leverantör av akut mobil tillverkning av hydraulslang.

Slangakuten AB byter namn till Pirtek Sweden AB. I övrigt är det samma serviceföretag som tidigare som utför mobil tillverkning av hydraulslang, på plats dygnet runt, i och runt Stockholm, Göteborg, Skåne och Östergötland. 

Det var i oktober 2017 som brittiska Pirtek Europe Limited, Europas ledande leverantör av akut mobil tillverkning av hydraulslang, förvärvade Slangakuten AB.

Pirtek Sweden AB ingår nu i den europeiska Pirtek-koncernen som finns i stora delar av Europa och alltid nära kunderna i Storbritannien, Irland, Tyskland, Österrike, Holland, Belgien med sammanlagt 180 servicecenter och 740 slangbussar.
  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  491
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Framtidens stål tillverkas fossilfritt

  – Om vi ska nå klimatmålen och behålla en konkurrenskraftig position måste vi revolutionera hela stålframställningsprocessen och bli fossilfria.
  88