Foto: SKF.

May 17, 2019

SKF bekräftar stängning av fabrik


Stängningen är en del av en konsolidering av koncernens Aerospace-tillverkning i Europa.

Den konsultationsprocess med lokala arbetstagarrepresentanter som inleddes i december 2018 har resulterat i att SKFs förslag att stänga fabriken i Stonehouse nu fastställs.  

Fabriken i Stonehouse i Storbritannien har ca 185 medarbetare och kommer, som tidigare annonserats, att stängas 31 december 2021.

Bernd Stephan, President, Automotive and Aerospace, säger:

”Parterna har arbetet tillsammans för att säkerställa att alla berörda medarbetare erbjuds den hjälp som krävs för att förbereda sig för framtiden.”

SKF • May 24, 2019

  Tunga företag bakom Industri-Quizen som tar mark

  Nyheter -Lanseringen av de åtta initiala Quizen inom skärande bearbetning blev snabbt en succé med en tredubbling av besökstrafiken, säger Hans Bergmark, grundaren av kunskapssajten Manufacturing Guide.
  41
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  164
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  412