SKF Kina. Foto: SKF.

Apr 17, 2019

SKF inviger fabrik i Kina


Investeringen, på ca 200 miljoner kronor, stärker SKFs konkurrenskraft inom industriella växellådor och fordonsindustrin i Kina.

SKF har invigt sin nya fabrik som tillverkar koniska rullager (TRB) i Changshan, Kina. 

Som ett resultat av investeringen konsolideras utveckling och tillverkning av SKF-, PEER-, och GBC-varumärkena från tre fabriker till en mer modern anläggning.

Patrick Tong, President, Industrial Sales, Asia, säger: “Det här är en viktig investering för oss. Den för våra tre varumärken närmare varandra och innebär att vi kan kombinera vår kompetens inom utveckling och tillverkning, vilket stärker vår position i en rad viktiga segment.”

Den nya fabriken i Changshan har ca 600 medarbetare.

SKF • May 24, 2019

  Tunga företag bakom Industri-Quizen som tar mark

  Nyheter -Lanseringen av de åtta initiala Quizen inom skärande bearbetning blev snabbt en succé med en tredubbling av besökstrafiken, säger Hans Bergmark, grundaren av kunskapssajten Manufacturing Guide.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  160
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  385