Nov 30, 2018

Servicemontör till Focus Electronic


Vi söker nu en Tekniker/montör för direktrekrytering till vår kund Focus Electronic.

Om företaget
Focus Electronic ägs och ingår i koncernen Söderbergsföretagen som grundades år 1995, dem är en familjeägd grupp av industri- och handelsföretag. Focus Electronic är marknadsledande inom LED-displayer i Norden. De levererar kundanpassade digitala skyltar till både inomhus och utomhusbruk. Behoven ser olika ut och lösningarna skräddarsys efter dem behov som efterfrågas. Skyltarna används i olika sammanhang i bild eller videoformat för att exempelvis visa matchresultat och avgångstider. Kunderna är oftast fastighetsägare, kommuner eller mediabolag. Focus Electronic är i en bransch som hela tiden utvecklas och dem är hela tiden uppdaterade på den nya tekniken.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär montage, reparation och service på dem digitala skyltarna ute hos kunder. Som tekniker/montör så är du med från start till slut på dem projekt du blir tilldelad. Detta medför variation i dina arbetsuppgifter samt även en drivkraft då du ansvarar för det du levererar och hur resultatet blivit. Arbetet sker främst i Stockholm men det förekommer resor ute i landet.

Din profil
Vi söker en öppen och lyhörd person med flexibilitet och som i arbetet värderar noggrannhet högt. Du är ansvarsfull och vill alltid leverera ett bra resultat ut mot kund. Du är social och bemöter kunderna på ett professionellt sätt när du är ute och jobbar. Arbetet sker både inomhus och utomhus i alla väder och ibland på höga höjder. Personliga egenskaper värderas högt hos Focus Electronic. Du blir en del av ett team på 5 tekniker, ni jobbar oftast i par och utgår alltid från kontoret i Hägersten där ni packar bilen med verktyg inför dagen. 

Till jobbet krävs att du har B-körkort, tidigare arbetslivserfarenhet av el, pratar och skriver svenska obehindrat samt ett stort engagemang från din sida. Som person är du allmänt händig och praktiskt lagd, du gillar att arbeta med kroppen. Vi ser gärna att du har höga ambitioner och en vilja till att utvecklas, dels i din arbetsroll men även ihop med hela organisationen.

Om oss
På Focus Electronic jobbar alla mot samma mål, detta genererar i årliga bonusar samt resor när målen är uppnådda för alla anställda.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

ANSÖK HÄR

Kontaktperson
Cecilia Grönlund
0709838465
Cecilia@prowork.se

Anställningsomfattning : Heltid
Anställningsform : Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort : Stockholms län

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    117