Dragi Atanasovski Semcon

Dragi Atanasovski. Foto: Semcon.

May 29, 2019

Semcon rekryterar chef för digitala tjänster


Teknikkonsulten breddar sitt erbjudande med digitala spetskompetenser inom bland annat AI, autonomi och User Experience (UX).

Semcon stärker nu sin digitala närvaro ytterligare genom rekryteringen av Dragi Atanasovski. Dragi har lång erfarenhet av utveckling inom digitala tjänster och affärsutveckling, och blir från den 12 augusti chef för den nyinrättade divisionen Digital Services på Semcon. 

Dragi Atanasovski har lång erfarenhet inom ledarskap, affärsutveckling och kundnära relationer inom digitala tjänster, efter över 15 år i affärs- och marknadsnära roller. Han kommer senast från it-bolaget Evry och tillträder sin roll som divisionschef på Semcon den 12 augusti.

– Det känns väldigt spännande att vara med och vidareutveckla Semcons digitala erbjudande. Hos Semcon är slutanvändaren alltid i fokus och jag ser fram emot möjligheten att hjälpa kunderna utveckla sina produkter och tjänster utifrån det perspektivet, säger Dragi Atanasovski.

I och med omstruktureringen av affärsområdet Engineering & Digital Services, som genomfördes 1 april, stärks erbjudandet inom digitalisering, bland annat genom den nya divisionen Digital Services. I divisionen finns spetskompetens inom bland annat AI, autonomi och User Experience (UX). 

– Vi är oerhört glada att Dragi kommer till oss. Förutom hans kompetens inom digitala tjänster och tydliga kundfokus, så har han en värdegrund som stämmer väl överens med Semcons, säger Daniel Rundgren, affärsområdeschef för Engineering & Digital Services.

AI
UX • Sep 23, 2019

  Volvo och Högskolan utbildar framtidens ledare

  Arbetsliv Sedan 2017 samarbetar Volvo med Högskolan i Skövde kring en uppdragsutbildning för att vidareutbilda ledare och i våras avslutade de första Volvostudenterna sina studier. 
  10
 • Sep 23, 2019

  "Nej till ett no-deal Brexit"

  Nyheter Europas ledande fordonsrepresentanter varnar nu i ett gemensamt uttalande för katastrofala konsekvenser av en "no deal" Brexit.
  395
 • Sep 23, 2019

  Hammerglass expanderar

  Nyheter Etablerar dotterbolag och rekryterar. Plockar affärsansvarig från Thyssenkrupp.
  98
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Gemek Reportage

  Verkstadstrion startar eget

  Med automation och robotlösningar som huvudinriktning startar de om verkstaden i Ljusdal och jobben har redan börjat redan trilla in.
  518