Schneider Electric med partners ska tillverka 10 000 respiratorer inom 50 dagar med anledning av den rådande situationen.

Apr 3, 2020

Schneider Electric i stort samarbete för att tillverka 10 000 respiratorer


Unik arbetsgrupp från olika kända industriföretag arbetar tillsammans

Regeringen i Frankrike har bett franska industriföretag att stötta Air Liquide, ett gasföretag som tillverkar utrustning för bland annat sjukvården, med att öka produktionen av respiratorer. Uppdraget handlar om att leverera 10 000 respiratorer inom 50 dagar med anledning av den rådande situationen.

En arbetsgrupp med 30 inköps- och industrialiseringsexperter från Air Liquide, bilkoncernen Groupe PSA, bilföretaget Valeo och Schneider Electric kommer tillsammans att ta fram en handlingsplan i syfte att öka produktionen. Dessutom kommer 100 partnerföretag att ombes leverera de 300 viktiga komponenter som behövs för att tillverka respiratorerna.

Schneider Electric bidrar genom att:

  • Stötta med övergripande utformning av ramverk för den industriella produktionen.
  • Tillhandahålla utrustning för att konfigurera om produktionslinjer och erbjuda support för att säkra leveranser.
  • Bidra med kunskap och erfarenhet om resurseffektiv tillverkning för att förbättra nuvarande produktionslinjer och öka produktionen kraftigt enligt de vårdbehov som föreligger.
  • Samla 100 frivilliga medarbetare från Schneider Electric som ska arbeta dygnet runt de närmsta sex veckorna som operatörer för att montera andningsskydd hos Air Liquide i södra Paris.Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT