Rejlers / Scania

Dec 4, 2020

Scania väljer Rejlers för modernisering av produktionslinje


Glada över det förnyade förtroendet från Scania.

Lastbilstillverkaren Scania har valt Rejlers som samarbetspartner när bolagets fabrik i Oskarshamn ersätter och moderniserar delar av sin produktionslinje samt byter två av fabrikens styrsystem. Uppdraget är ett totalåtagande som påbörjas direkt och beräknas pågå fram till hösten 2021.

- Vi är mycket glada över det förnyade förtroendet från Scania i Oskarshamn och ser fram emot samarbetet och att få leverera en skräddarsydd teknisk lösning av högsta kvalitet, säger Nils Börjesson, Business Area Manager för Industry på Rejlers.

I Oskarshamn finns Scanias Europaproduktion av lastbilshytter. Hyttfabriken består av fyra verkstäder med avancerad teknik och komplicerade kemiska processer. Som ett led i moderniseringen av fabriken har Rejlers valts som helhetsleverantör när delar av produktionslinjen får ny utrustning samt vid implementeringen av två nya styrsystem, som kommer att säkerställa tillgängligheten i anläggningen samt bidra till en mer energieffektiv drift. Uppdraget omfattar alltifrån projektledning och konstruktion till installation och driftsättning. Uppdraget påbörjas direkt, sker i tätt samarbete med Scanias projektorganisation och beräknas vara slutfört under hösten 2021.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT