Foto: Scania.

Aug 21, 2017

Scania lanserar nytt lastbilsprogram


Robusta, stiliga och fulländade. Så beskriver Scania sitt helt nya program. 

Med det nya anläggningsprogrammet utmanar Scania marknaden för de tåligaste lastbilarna för de mest krävande uppdragen. Många års utveckling har satsats på att skapa ett heltäckande program för de många olika transportbehoven inom bygg- och anläggningsindustrin.

Under de kommande dagarnas nedräkning öppnas dörren på glänt på webben och i sociala medier för en smygtitt på de nya fordonen.

– Vi vet att många är nyfikna på vad Scania har på gång, säger kommunikationsdirektör Erik Ljungberg, Scania.

Allt kommer att avslöjas den 4 september, följ direktsändningen på webben från klockan 18:30 (CET) på nextgenscania.com.

– Scania har miljontals följare på nätet bland kunder, förare och fans. Givetvis har vi bjudit in alla dem för att delta i denna stora händelse. 

Tittarna kan se fram emot att lära sig mer om nyheterna. Under direktsändningen från en verklig byggarbetsplats, kommer lastbilarna att sättas på prov. Tittarna får då tillfälle att upptäcka hur lastbilarna presterar under de tuffaste förhållandena.

Lanseringen av fordonsprogrammet för bygg- och anläggningstransporter utgör det andra steget i Scanias introduktion av den nya generationen lastbilar. Efter lanseringen av lastbilsprogrammet för fjärrtransporter förra året fortsätter Scania att bygga vidare på dessa tekniska innovationer för att ta sig an ytterligare en transportutmaning.

Delta i premiärvisningen av det nya lastbilsprogrammet. Dela ögonblicket på nätet genom direktsändningen eller på Facebook Live. Få en påminnelse genom att gå in på nextgenscania.com redan nu för att inte missa detta fantastiska evenemang. 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    117