Foto: Elmia.

May 16, 2019

Samlingsmonter på Elmia Subcontractor 2019


För dig som är medlem i MVR har MVR tillsammans med Sinf skapat ett utställarpaket på Elmia Subcontractor 2019.


Den 12-15 november har du möjlighet att disponera cirka fyra kvadratmeter yta i Sinfs samlingsmonter i hall B. Det är ett ypperligt tillfälle att marknadsföra ditt företag kostnadseffektivt, skaffa nya kontakter och bygga nätverk.

Samlingsmontern arrangeras för fjärde året i rad på Subcontractor. Hall B är mässans största hall och har alltid ett bra flöde av besökare. Sinf profilerar sig över montern och varje utställare har ett eget podium med tryck av förtagets logga. Kaffemaskin och mackor kommer finnas tillgängligt i montern varje dag.

Pris
Utställarplats, fyra dagar (tis-fre) 25 000 kr (exkl. moms)

I utställarpaketet ingår:

Registreringsavgift + medutställaravgift till Elmia
Monteryta
Byggnation
Podium/disk med tryck av er logotyp (förvaringsmöjligheter i podiet/disken, eluttag vid varje station)
Kaffe + mackor
Gemensamt förråd bakom montern
Exponering i utställarkatalog/online
Utställarförsäkring
Administrationsavgift
Monterplats
Antalet monterplatser är begränsade och flera är ombokade av förra årets utställare. Det finns plats för ett fåtal nya deltagare. Först till kvarn gäller. Intresseanmälan skickas till Jenny Persson på Sinf.

Ett antal hotellrum har förbokats på Elite Stora Hotellet måndag-fredag under mässveckan. Priset för hotell ingår inte i utställarpaketet, utan kommer faktureras separat av Sinf.

För intresseanmälan och frågor kontakta:
Jenny Persson, kommunikatör Sinf
jenny.persson@sinf.se
070-856 99 31

MVR • Oct 15, 2019

  Familjen Schmidt som i skärande bearbetning

  Reportage När Reinar var 7 år svarvade han häftstift medan brodern Erik, 5 år, matade stången från hallen. Idag arbetar tre generationer i familjeföretaget där gängverktyg alltid har varit huvudprodukten.
  272
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Familjen Schmidt som i skärande bearbetning

  När Reinar var 7 år svarvade han häftstift medan brodern Erik, 5 år, matade stången från hallen. Idag arbetar tre generationer i familjeföretaget där gängverktyg alltid har varit huvudprodukten.
  272
 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  391

 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  14