Foto: Elmia.

May 16, 2019

Samlingsmonter på Elmia Subcontractor 2019


För dig som är medlem i MVR har MVR tillsammans med Sinf skapat ett utställarpaket på Elmia Subcontractor 2019.


Den 12-15 november har du möjlighet att disponera cirka fyra kvadratmeter yta i Sinfs samlingsmonter i hall B. Det är ett ypperligt tillfälle att marknadsföra ditt företag kostnadseffektivt, skaffa nya kontakter och bygga nätverk.

Samlingsmontern arrangeras för fjärde året i rad på Subcontractor. Hall B är mässans största hall och har alltid ett bra flöde av besökare. Sinf profilerar sig över montern och varje utställare har ett eget podium med tryck av förtagets logga. Kaffemaskin och mackor kommer finnas tillgängligt i montern varje dag.

Pris
Utställarplats, fyra dagar (tis-fre) 25 000 kr (exkl. moms)

I utställarpaketet ingår:

Registreringsavgift + medutställaravgift till Elmia
Monteryta
Byggnation
Podium/disk med tryck av er logotyp (förvaringsmöjligheter i podiet/disken, eluttag vid varje station)
Kaffe + mackor
Gemensamt förråd bakom montern
Exponering i utställarkatalog/online
Utställarförsäkring
Administrationsavgift
Monterplats
Antalet monterplatser är begränsade och flera är ombokade av förra årets utställare. Det finns plats för ett fåtal nya deltagare. Först till kvarn gäller. Intresseanmälan skickas till Jenny Persson på Sinf.

Ett antal hotellrum har förbokats på Elite Stora Hotellet måndag-fredag under mässveckan. Priset för hotell ingår inte i utställarpaketet, utan kommer faktureras separat av Sinf.

För intresseanmälan och frågor kontakta:
Jenny Persson, kommunikatör Sinf
jenny.persson@sinf.se
070-856 99 31

MVRLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • 17137_NORD-NORDAC-PRO-SK-500P-converter Teknik

  Ny frekvensomriktare från NORD

  Med NORDAC PRO SK 500P lanserar NORD DRIVESYSTEMS en serie frekvensomriktare med senaste komponentteknik och ultimata nivåer av funktionalitet, konnektivitet och modularitet. Omriktarna har ett imponerande antal gränssnitt för kommunikation och fältbussar, innovativa egenskaper liksom ett antal expansionsmöjligheter så att de lätt kan integreras i alla typer av automationsarkitektur.
  6
 • Förbättrade prestanda med Silent Tools™ Teknik

  Vibrationsdämpade CoroBore® 825 förbättrar säkerhet och produktivitet

  Specialisten på skärverktyg och verktygssystem Sandvik Coromant lanserar en ny generation CoroBore® 825 vibrationsdämpade finuppborrningsverktyg. Systemet använder Silent Tools™-teknik, med dämpkroppar som är dimesionerade specifikt för att passa alla adapterstorlekar i sortimentet och ge användaren maximala prestanda.
  11
 • Bosch kopplar batteriladdaren till molnet. Teknik

  Bosch förlänger livet på batterier i elfordon med molnlösning

  Battericeller åldras snabbare beroende på livsföring precis som cellerna i människokroppen. Bosch har nu utvecklat en molntjänst som kompletterar det traditionella batterihanteringssystemet i elfordon där laddningsdata från ett flertal elfordon i realtid kan nyttjas för både effektivare och skonsammare laddning.
  13