Foto: Salvagnini.

May 20, 2020

Salvagnini välkommnar Tre D Mekaniska som underleverantör


Tre D Mekaniska AB i Vilshult tar steget in i Panelbockningstekniken.

Tre D Mekaniska är en legoleverantör som erbjuder kompletta kundanpassade produkter till kunder inom olika branscher, allt från börsnoterade företag till mindre familjeföretag. Vi är en mycket modern mekanisk verkstad med allt från 3D och 2D Laserskärning, kantpressning och Robotsvetsning. Nu tar vi även steget in i panelbockningstekniken.
Maskinen som vi tillsammans i ett arbetsteam från Tre D Mekaniska och Salvagninis panelbocksexperter kommit fram till är P4Lean 2520. Maskinen är i princip fullutrustad med bland annat Salvagninis patenterade MAC 2.0 och CLA-SIM allt för att uppfylla kraven och utmaningar som dagens underleverantörer står inför med snabb helautomatisk omställning.
Efter en djupgående analys av den nya generationen mjukvara STREAM och testbockning i Salvagnini Scandinavias showroom i Värnamo. Även referensbesök och hos redan erfarna panelbockskunder allt för att få in rätt info vad man bör tänkta på inför en investering. Tillsammans har vi hittat den optimala konfigurationen för att hantera allt från kitproduktion till volymproduktion. 
 
Maskinen kommer att levereras under våren 2020Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT