Saltängen

Från vänster Tony Chatham, Jim Hedkrok och höger Dani Pano. Foto: Saltängen.

Nov 6, 2019

Saltängen etablerar sig i huvudstaden


Även fast vi redan utför en massa projekt i Stockholm är den lokala närvaron viktig, säger Tony Chatham, som även söker en ny industrirörsansvarig till nya kontoret.

-I Stockholm finns det liksom i Norrköpingsområdet en stor efterfrågan på Saltängens tjänster. Därför är det naturligt för oss att öppna en filial i Stockholm med fokus på hela vårt tjänsteutbud, förklarar Saltängens vd Jim Hedkrok.

Saltängens satsning i Stockholm leds av företagets skickliga medarbetare, Tony Chatham och Dani Pano.

-Båda dessa herrar kommer från Saltängens egna led, där Tony har gjort hela Saltängen-resan: ifrån sommarjobbare, kollektivanställd, offertingenjör, projektledare och nu till filialansvarig. Vill man så kan man och på Saltängen är det endast engagemanget som sätter gränserna, säger Christer Thorn, Teknisk chef på Saltängen.

-På Saltängen växer vi tillsammans med personalen, det är personalen som är den verkliga skillnaden, säger han.

-Även fast vi redan utför en massa projekt i Stockholm är den lokala närvaron viktig. Vårt kontor ligger i Bandhagen, Harpsundsvägen 96, ett stenkast från E4an. Behöver ni en ny kedja, 20 pannsvetsare eller en renoverad skruv i mitten av juli, lugn vi löser det, säger Tony Chatham, Filialansvarig Stockholm.

-Riktigt roligt att vara igång i Stockholm, det sprakar verkligen om både Tony och Dani och jag tror att deras engagemang kommer ge många ringar på vattnet. Nu söker vi bara en industrirörsansvarig till Stockholmskontoret, sedan är vi igång på riktigt! Denna tjänst ligger ute hos AS&B, så vill du vara en del av ett riktigt härligt gäng, in och sök, uppmanar Jim Hedkrok.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT