Jul 2, 2018

Rymd och flyg för GKN i Almedalen


Under Almedalsveckan deltar GKN Aerospace direkt och indirekt i ett flertal olika seminarier och evenemang rörande rymd och flyg.

 

Under årets vecka är GKN på tisdagen 3 juli medarrangör av www.aerospacealmedalen.se; en heldag om rymd och flyg. Här deltar bland andra infrastrukturministern och en rad politiker för att tala om flyg- och rymdfrågor. Richard Avellan från GKN talar på seminariet ”Så möter Sverige framtidens stridsflyg” som GKN arrangerar här.

Hannes Borg från GKN medverkar i ett panelsamtal om hur industrin kan hjälpa små- och medelstora företag att växa inom Aerospace, liksom i ett seminarium i regi av högskolan Väst om samverkan mellan högskola-industri.

GKN är med och arrangerar debatter mellan partierna om både rymd- och flygfrågor. Anders Lundbladh från Chalmers/GKN kommer under onsdagen att delta i en paneldiskussion tillsammans med miljöminister Karolina Skoog om flygets miljöpåverkan.

Under veckan kommer försvarsfrågor ha mycket utrymme och flera medarbetare är på plats för att bevaka dessa och träffa olika beslutsfattare på området.
    Annons
  • Komplett och helautomatiserad spårbarhetsetikettering

    Upptäck vår kompletta och tillförlitliga etiketteringslösning för kretskort som ger möjlighet att automatisera spårbarheten och samla in smarta tillverkningsdata från produktionslinjer för ytmonterade komponenter.
    69
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT