Foto: Fanuc.

May 4, 2018

Robotjätten öppnar Norden-kontor i Sverige


I slutet av 2019 öppnas dörrarna till ett nytt huvudkontor och robotcenter i Malmö.

Japanska FANUC investerar tungt i en ny anläggning i Öresundsregionen för att möta den ökade efterfrågan på automation i Norden. Den nya anläggningen kommer att ökar bolagets närvaro samtidigt som leverans- och servicetiderna minskas. Detta kommer att bidra till att stärka FANUC Nordics relation med både partners och slutanvändare.

-FANUC är världens ledande tillverkare av CNC-kontroller och robotar, säger Cerold Andersson, VD för Fanuc Nordic. Som företag är vi helt engagerade i "Service First", vilket innebär att kundtservice är vår högsta prioritet. Detta åtagande omfattar livstidsunderhåll för alla Fanuc-produkter under hela produktlivscykeln.

Cerold Andersson, VD för Fanuc Nordic.

Det nya nordiska huvudkontoret, som kommer att ligga i Malmö, öppnar under fjärde kvartalet 2019. Den nya anläggninge omfattar nya försäljnings- och servicefaciliteter, ett utvidgat showroom och evenemangsområde, eftermonterings- och tekniska centra, reservdelar och logistikcentra, och ett förbättrat träningscenter och robotakademi.

-Efter att ha tagit det strategiska beslutet att öppna denna anläggning kommer vi att kunna stödja framtida behov inom fabriksautomation i våra riktade affärsområden. Dessutom kommer den nya anläggningen att vara mer tillgänglig för kunder som vill träffa en FANUC-representant och vi kommer att kunna betjäna kunder bättre än vad vi för närvarande gör från våra befintliga lokaler, avslutar Andersson.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    62
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT