Foto: Fanuc.

May 4, 2018

Robotjätten öppnar Norden-kontor i Sverige


I slutet av 2019 öppnas dörrarna till ett nytt huvudkontor och robotcenter i Malmö.

Japanska FANUC investerar tungt i en ny anläggning i Öresundsregionen för att möta den ökade efterfrågan på automation i Norden. Den nya anläggningen kommer att ökar bolagets närvaro samtidigt som leverans- och servicetiderna minskas. Detta kommer att bidra till att stärka FANUC Nordics relation med både partners och slutanvändare.

-FANUC är världens ledande tillverkare av CNC-kontroller och robotar, säger Cerold Andersson, VD för Fanuc Nordic. Som företag är vi helt engagerade i "Service First", vilket innebär att kundtservice är vår högsta prioritet. Detta åtagande omfattar livstidsunderhåll för alla Fanuc-produkter under hela produktlivscykeln.

Cerold Andersson, VD för Fanuc Nordic.

Det nya nordiska huvudkontoret, som kommer att ligga i Malmö, öppnar under fjärde kvartalet 2019. Den nya anläggninge omfattar nya försäljnings- och servicefaciliteter, ett utvidgat showroom och evenemangsområde, eftermonterings- och tekniska centra, reservdelar och logistikcentra, och ett förbättrat träningscenter och robotakademi.

-Efter att ha tagit det strategiska beslutet att öppna denna anläggning kommer vi att kunna stödja framtida behov inom fabriksautomation i våra riktade affärsområden. Dessutom kommer den nya anläggningen att vara mer tillgänglig för kunder som vill träffa en FANUC-representant och vi kommer att kunna betjäna kunder bättre än vad vi för närvarande gör från våra befintliga lokaler, avslutar Andersson.
  • Aug 22, 2019

    Maskinia och Sundahls väljer Engcon

    Branschnytt Hedrande att fler och fler tillverkare och återförsäljare väljer att använda sig av vår lösning, säger Engdons grundare Stig Engström.
    11
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT