KUKA Nordic och e-motions i nytt partnerskap. Foto: KUKA.

Apr 24, 2020

Robotjätten KUKA inleder nytt samarbete


Kommer hjälpa många kunder att snabbt automatisera, säger robotföretaget

Nu ingår KUKA Nordic samarbete med ytterligare en ny partner – automationsföretaget e-motions.

– Med e-motions expertis och nätverk inom tillverkningsindustrin ser vi en framtid där vi tillsammans kan öka produktiviteten hos våra kunder, säger Christoffer Lindblad, Service Account Manager på KUKA Nordic.

För att alltid kunna erbjuda sina kunder de bästa tekniska lösningarna samverkar KUKA Nordic i ett nätverk av systempartners. Senast i raden är smålandsföretaget e-motions som arbetar mot alla typer av tillverkningsindustrier men och också e-handelsautomation. Företaget har nyligen introducerat produktserien ARGOS som består av en komplett maskinbetjäningscell. Kunderna kan välja på ett flertal robotostorlekar inom KUKA Cybertech- och Iontecfamiljerna.

– Denna typ av färdig automation kommer att hjälpa många kunder att snabbt, enkelt och flexibelt automatisera sina bearbetningsmaskine, säger Christoffer Lindblad.

– Samarbetet med KUKA betyder att vi kommer att kunna leverera en innehållsrik, tidsenlig paketlösning till ett attraktivt paketpris. Med KUKA:s fantastiska produkter ser vi fram emot nya, innovativa lösningar, säger e-motions vd Nils Brunke. 
 • Aug 12, 2020

  Absolent rekryterar Volvo-topp

  Nyheter Förstärker koncernledningen för att bli bäst i klassen.
  332
 • Aug 12, 2020

  8 trender inom 3D-print

  Reportage Additiv tillverkning, även kallad 3D-printing, har funnits ganska länge vid det här laget, men det är först på senare år som den verkligen fått fart. 
  129
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  8 trender inom 3D-print

  Additiv tillverkning, även kallad 3D-printing, har funnits ganska länge vid det här laget, men det är först på senare år som den verkligen fått fart. 
  129