Sofia Videhall, säljare på RT Robotics. Foto: RT Robotics.

Apr 3, 2019

"Riktigt bra med leads - vi har redan gjort en ombokning inför nästa mässa"


Stämningen var på topp med nöjda utställare och besökare på mässa i ny kostym.

27-28 mars arrangerades branschmässorna Advanced Engineering & Elektronikmässan för första gången i nyöppnade Åbymässans lokaler. Mässorna arrangeras med målet att vara en arena för att sporra affärer i branscherna och lyfta hjärtefrågor som bidrar till utveckling. 2325 besökare och ca 180 utställande företag bidrog till den goda stämningen under två dagar. 

-Mässorna levde upp till förväntningarna, säger projektledaren Ester Fardell från Easyfairs. Den nya mässhallen skapade en modern och fräsch känsla som smittade av sig på utställare som la ner mycket tid och arbete på att bygga riktigt spännande och inbjudande montrar med engagerad personal.

-Mycket besökare och härliga lokaler, säger utställaren Sofia Videhall, säljare på RT Robotics AB som säljer kollaborativa robotar från Doosan. Riktigt bra med leads, vi har redan gjort en ombokning inför nästa mässa.

Urban Hedström, Key Account Manager på Sick AB instämmer:

-En väldigt bra mässa med helt rätt folk, jag har fått väldigt mycket för pengarna.

Mässorna kickade igång på onsdagen med Volvos Trucks Environment Director Lars Mårtensson, som höll i ett fullsatt frukostseminarie om” framtidens lastbil – automatiserad, uppkopplad och elektrifierad”.

Därefter öppnade mässan för alla besökare. Bland annat fanns företagen Volvo, SKF, ABB, Chalmers, NIBE, Semcon, Saab, Veolia, Husqvarna, Essity, Sigma, CEVT, NEVS, Ericsson, Boliden, Kongsberg, Telia och många fler bland de besökande företagen. 

-En fin mässa, bra föreläsningar som har bra variation under båda mässdagarna. Ett bra urval av företag finns representerat, både små och stora. Ger bra perspektiv, tycker besökaren Tommi Marjanen, Manufacturing Strategy Manager på Volvo GTO.

 Per Agesund, Saab AB  och Torbjörn Johansson, Volvo Cars var eniga:

-En överraskande stor mässa, med bra leverantörer.

Även statliga forskningsinstitutet RISE fanns på plats på Åbymässan.

-Jättebra med väldigt rätt och affärsnära besökare. Vi har hållit i flera föreläsningar och det har varit väldigt välbesökt vilket också är ett tecken på att mässan attraherar rätt målgrupp. säger Hans Grönqvist som är forskare på RISE. Vi kommer absolut tillbaka, det är här kunderna finns! 

Några filmklipp från mässan:

Film: Erik Hahn, EFH Media.

Nästa edition av Advanced Engineering blir den 25-26 mars 2020 på samma plats, Åbymässan. Då med ett nytt fokusområde; Advanced Electronics. Mässan kommer från och med nu att arrangeras årligen.

Elektronikmässan arrangeras nästa gång 24-25 mars 2021 och kommer alltså att fortsätta arrangeras vartannat år. 2021 blir det återigen tillsammans med Advanced Engineering igen, på Åbymässan.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT