Tejpverksamheten. Foto: Göhlins.

Nov 17, 2020

Rekordhög efterfrågan på modern sammanfogningsteknik


Göhlins i Gnosjö investerar ytterligare i en maskin till sin Tejpavdelning.

Efterfrågan på dubbelhäftande och även enkelhäftande tejper växer mot nya rekordnivåer. Tejp är en otroligt pålitlig och stark sammanfogningslösning som i många fall är mer hållbart och effektivt jämfört med nit, bult och svetsning.

-Fördelen med att applicera tejp är att du varken behöver några maskiner eller svetsutbildningar, samtidigt som det är effektivt och ger en betydligt snyggare finish, säger Emil Göhlin på Göhlins i Gnosjö.

-Idag har vi en skärmaskin och en stansmaskin enbart för tejp, där kunden har möjligheten att beställa tejp helt enligt sina egna önskemål och få den levererad inom en vecka, berättar Emil. En lösning som idag används inom de flesta branscher.

Se film från tejpverksamheten: 

-Vi säljer tejp till kökstillverkare, elektronik, byggindustrin, flyg- och bilindustrin. Tejpavdelningen står idag för cirka 15% av den totala omsättningen, säger Emil.

Gällande frågor kring som berör Tejp - Sammanfogning@gohlins.se
  Annons
 • På jakt efter säkra leveranskedjor

  Covid-19-pandemin har synliggjort hur känsliga de globala handelssystemen är för störningar. Så här kan snabb tillverkning av detaljer öka säkerheten i dina leveranskedjor.
  17
 • Dec 1, 2020

  SKF bäst i klassen

  Miljö Kullagerjättens nya huvudkontor blir Sveriges första byggnad som uppnår högsta möjliga miljöcertifiering
  66
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  Ny gripper från OnRobot

  Robotgriparen 2FG7 är ett mycket bra alternativ för industrier som läkemedel och känslig elektronik.
  13