Josh Berin. Foto: Concentric.

Jan 18, 2018

Pumptillverkaren rekryterar ny försäljningschef


Han ska ansvara för försäljniningen av hydraulikprodukter i Nordamerika.

Concentric är en av världens ledande utvecklare och tillverkare av pumpar med produktionsenheter i Sverige, Tyskland, England, USA, Argentina, Indien och Kina. Företaget är den tidigare Hydraulics Division inom Haldex-koncernen, som sedan 2011 är ett självständigt börsnoterat företag. 

Nu rekryterar Concentric Joshua Berin som försäljningschef för hydraulikprodukter i Nordamerika med ansvar för att driva en lönsam och hållbar tillväxt för dessa produkter i hela regionen. Joshua Berin ersätter Bill Ford som går i pension inom tre månader. 

Joshua har en kandidatexamen i kommunikation, marknadsföring och media från University of Missouri, St. Louis. Han kommer senast från Actuant Corporation där han haft olika seniora roller under fem års tid, senast som Vice President för försäljning i affärsområdet Maximatecc och fokuserade då på maskingränssnitt och instrument för tillverkare inom lantbruk, tung industri, transport och specialfordon.

Martin Bradford, Senior Vice President för region Amerika, säger:

-Josh har bevisat sin förmåga att öka försäljningen lönsamt på nya marknader genom en värdebaserad ansats. Josh har erfarenhet av att leda försäljningsteam på global basis och hans bakgrund och driv kommer att göra Josh till en viktig del av teamet.

Utnämningen av Josh Berin säkerställer en smidig övergång för både försäljningsteamet och Concentrics kunder.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT