Rittals nya innovativa golvskåp VX25. Foto: Rittal.

Oct 1, 2018

Premiär för Rittals innovativa golvskåp


Visas för första gången på Scanautomatic.

 

På Scanautomatic presenterar Rittal sin största innovation inom golvskåp. Modellen VX25 är förbättrad i 150 punkter jämfört med företagets globala storsäljare golvskåpet TS 8.

– Det nya skåpet är mindre komplext och det smarta systemet erbjuder maximerad datakvalitet. Det innebär signifikanta tidsbesparingar och därmed lönsammare kalkyler för skåpbyggare, säger Per Magnusson, produktchef på Rittal Scandinavian ab.

Det nya golvskåpet, med alla funktioner och tillbehör, ett nyskapande sockelsystem samt smarta konfigurationer står i centrum i monter B09:39. Rittals specialister är på plats under mässdagarna för att visa potentialen för morgondagens tillverkning av styr-, kontroll- och automationsskåp.
 • Mar 21, 2019

  Dubbelmässa breddas med automotivefokus

  Reportage Den 27-28 mars arrangeras Advanced Engineering parallellt med Elektronikmässan, smart för både utställare och besökare eftersom mässornas målgrupper tangerar varandra.
  4
 • Mar 21, 2019

  Dacke Industri förvärvar Optronic

  Nyheter Dacke Industri förvärvar samtliga aktier i Optronic Partner pr AB, som är ledande i Norden inom utveckling och tillverkning av optiska sensorer för industrin.
  8
 • Mar 21, 2019

  Fullt drag i Sandviken

  Branschnytt Över 600 besökare har vallfärdat till Sandvik Coromants Tech Days som nu går in på tredje och sista dagen.
  459
 • Mar 21, 2019

  Goodtech levererar robotsvetscell till Permascand

  Branschnytt Lösningen ger Permascand ökad produktion med lägre bemanning, bra flexibilitet för nya produkter och korta konverteringstider. 
  62
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  208

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Dubbelmässa breddas med automotivefokus

  Den 27-28 mars arrangeras Advanced Engineering parallellt med Elektronikmässan, smart för både utställare och besökare eftersom mässornas målgrupper tangerar varandra.
  4