Monticos svetsskola

Markus Olsson lärare Monticos industrirörmontörutbildning. Foto: Montico.

May 28, 2019

Populär rörsvetsdag på Monticos svetsskola i Karlstad/Hammarö


Uppslutningen var stor när Montico ordnade en träff för sina kunder häromdagen tillsammans med Österbergs Industrihandel och deras leverantörer som visade upp det senaste inom rörsvets. 

Montico och Österbergs Industrihandel i Karlstad ordnade häromdagen en träff för företag inom svets- och montagebranschen där de tillsammans med olika utställare bjöd på en dag fylld med demonstrationer av nya arbetsmetoder och produkter.

-Tillställningen var en stor succé och både utställare och gäster var mycket nöjda med upplägget. Superkul att ha detta i våra utbildningslokaler på Hammarö. Att se och prova på alla dessa verktyg och maskiner i sin rätta miljö var en riktig höjdare, säger Morgan Bråth från Montico.

Magnus Bodin från medarrangören Österbergs Industrihandel, var också nöjd med dagen.

- En fantastisk dag och vilken uppslutning. Vi ska se om möjligheten finns att detta kan bli ett årligt evenemang. Det var många bland deltagarna som önskade det.  

PFERD, Castolin, Kemppi, MEX, 3M, ESAB, Tyrolit, Metabo var några av leverantörerna som ställde ut. Alla var överens om att det var ett jättebra tillfälle att visa upp sina produkter.

-Spännande att få komma hit och speciellt då besökarna som var inbjudna själva är i branschen och intresset var genuint, säger Peter Elmén från Fronius som tillverkar svetsmaskiner och även visade upp sin robotssvets.

Roger från Slagen rör och eleven Per-Erik kollar in Fronius robotsvets. Foto: Montico.

Milwaukee var där och visade sina verktyg och handmaskiner.

-Det är helt fantastiskt att få ställa ut mina maskiner i en lokal som är gjord för branschen och att det är helt riktat mot rätt klientel, säger Niklas Eilegard från Milwaukee. Om detta skulle bli ett årligt återkommande arrangemang så ställer jag upp med en gång.

För mer information kontakta Morgan Bråth, projektledare Monticos svetsskola, tel 054-300 00 22

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

MEX
3MLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT