Apr 18, 2017

Pon Equipments äggtrick har gjort viral succé under påsken


Maskinföraren Kristian ”Krille” Eriksson i Rengsjö äggar tittarna med sina färdigheter i att serverera ägg till frukost med en bandgrävare. Se filmen.

– Det är ett roligt och unikt exempel på hur förare, maskin och teknologi kan samverka, säger Joakim Lundberg, marknadskoordinator, Pon Equipment.

Filmen visar när Kristian ”Krille” Eriksson flyttar ett ägg med skopan, placerar det i en äggkopp och sen serverar det på frukostbordet med hjälp av tiltrotator och grip. Till sist knäcker han skalets topp med skopan och ägget är färdigt att äta.

– Tanken med filmen är att den ska glädja och locka till interaktion, att förare kan utmana sig själv och andra förare. Samtidigt vill vi visa vad dagens moderna maskiner, utrustning och teknologi kan göra, vilken smidighet och precision som är möjlig i samspel med föraren, säger Joakim Lundberg.

Redan veckan innan påsk hade filmen 44 000 visningar på Facebook.

– När vi gjorde filmen och publicerade den visste vi att filmen var någonting extra men vi kunde inte ana att den så snabbt skulle bli en sån stor succé, berättar Pon Equipments marknadschef Åsa Renhult.

Grävmaskinen som medverkar är nya bandgrävaren Cat 315F, utrustad med tiltrotator, grip och grävsystemet Cat Grade Control. En kombination som maximerar precisionen och förarens kontroll.

PON
    Annons
  • Sandvik Coromant tar täten online

    Som ledande tillverkare av skärverktyg satsar Sandvik Coromant på webbaserade tjänster för kunder som vill söka information och köpa verktyg online. Se filmen.
    183
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT