Foto: PMH.

Feb 19, 2018

PMH till Underhållsmässan


Rätt lyfthjälpmedel i produktionen ger mindre underhåll och effektiva flöden.

PMH International AB har utvecklats till att vara en helhetsleverantör av lyft och materialhantering med människan i centrum. PMH samarbetar med ledande leverantörer runt om i världen. Företagets styrka är det stora produktutbudet och kunskapen bakom produkterna. Ni ser delar av PMHs sortiment i monter B03:32 på Underhållsmässan i Göteborg den 13-16 mars 2018.

-Vi erbjuder lyftutrustning som hjälper kunden med allt från det enkla lyftet, i samspel med god lyftergonomi samtidigt som vi erbjuder utrustningar för det tunga 10 tons lyftet, säger Ronnie Nilsson, Affärsområdeschef.

Ofta talar vi om att effektivisera produktionslinjen genom att förändra flöden, men PMH International AB har en annan lösning. Vi talar om lyftteknik och effektiva hanterings och lyftmetoder för såväl personal som produktionslinje.

-Vi är ett säljföretag utan säljare, vi är lyftlösningsorienterade. PMH har gedigen kunskap och erfarenhet inom utveckling av innovativa lyftlösningar. Därför kan vi erbjuda allt från en ljudlös handtruck till kundanpassande lyftlösningar och lyftverktyg, för ett effektivt och välfungerande flöde, förklarar Ronnie Nilsson.

Lyftteknik och kundanpassade lyftlösningar för industriell produktion är ett område som alldeles för få har kunskap om. Ofta får vi initialt en förfrågan på en lyftutrustning, men i den fortsatta processen med kunden utvecklas förfrågan till en helt annan slutlig kundanpassad lyftlösning.

Ni finner komplett information avseende PMHs breda lyftsortiment på hemsida https://www.pmh.se
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT