Apr 10, 2019

PMH International övertar representationen för ERIKKILA skenor och lättprofiltraverser


Förstärker därmed sitt redan starka och breda lyftprogram med ännu en ledande lyftagentur inom ergonomiska och effektiva lyftlösningar.

Från och med 15 mars 2019 övertar PMH International AB huvudrepresentationen i Sverige för ERIKKILA skenor och lättprofiltraverser. 

ERIKKILA har en över100 årig verksamhet, där de senaste 40 åren har fokuserat på tillverkning och försäljning av lättprofilsystem och traverskranar. Produkterna tillverkas i fabriken i Masala, Finland. ERIKKILA har nya ägare sen 2018 och ingår numera i världsledande lyftkoncernen KITO Corp från Japan – därmed bildades KITO ERIKKILA.

Skenor/traverser erbjuds i stål och aluminium. Dessa material kan även kombineras i samma traverssystem för att nå den optimala lösningen. Den patenterade löpvagnen i systemet är nästan helt ljudlös och har lågt rullmotstånd, endast ca 1 % av lasten. Produkterna finns med kapacitet upp till 2000 kg och håller högsta tekniska nivå, med innovativa lösningar som t ex integrerad strömförsörjningen (strömskena) i profilskenan för att minimera kablar, koniska skarvkopplingar för exakt passning, lågbyggda utförande, portaltraverser och drivna rörelser med unika möjlighet att frikoppla drivhjulet mm.

PMH tillsammans med KITO ERIKKILA erbjuder ergonomiska lyftlösningar, där lättprofilsystemet kombineras med manuella eller drivna lyft (telfrar) från KITO och JD Neuhaus, vakuumlyftare från SCHMALZ samt kundanpassade lyftverktyg. Kännetecknade för KITO ERIKKILA är hög kvalitet, kundanpassade lösningar, mångårig erfarenhet från den svenska marknaden samt målsättningen att skapa mervärden för användaren.

PMHLoading...

MEST LÄSTA

    Annons
  • Sandvik Coromant tar täten online

    Som ledande tillverkare av skärverktyg satsar Sandvik Coromant på webbaserade tjänster för kunder som vill söka information och köpa verktyg online. Se filmen.
    176

SENASTE NYTT