Solectro Datron ML Cube

Datron ML Cube. Foto: Solectro.

Nov 20, 2019

Plattbearbetning i stora format


Med DATRON MLCube.


Med Datron MLCube bearbetar man enkelt detaljer i stora plattmaterial i aluminium, mässing och olika sorters plast. 

Datron MLCube har en stor arbetsyta med en liten uppställningsyta
Med en effektiv bearbetningsyta på cirka 1520 x 1150 x 245 mm lämpar sig DATRON MLCube utmärkt för att t.ex  bearbeta många små detaljer av stora plattor eller stora chassi. Datron MLCube bearbetar även komplexa och filigrana maskinkomponenter.

Med Datron MLCube uppnås ett mycket gynnsamt pris/effektförhållande.

Datron MLCube har ett flexibelt nollpunktssystem
Ett flexibelt nollpunktssystem gör att man snabbt och enkelt kan ändra och byta till den utrustning, anordning eller fixtur som skall användas. Datron MLCube visar sina tekniska prestandafunktioner och sin flexibilitet vid bearbetningsprocesser för både horisontell och vertikal bearbetning av stora komponenter.

Datron MLCube är en produktiv universalmaskin
Datron MLCube uppnår precision, konturnoggrannhet och dynamik, vilket gör den här maskinen till en produktiv universalmaskin för kvalitativ och högvärdig höghastighetsfräsning med små verktyg.

Datron MLCube har elektronisk på- och avstängningsbar vakuumspännteknik
Den elektroniska på- och avstängningsbara vakuumspänntekniken möjliggör snabb och enkel dockning av detaljer och komponenter även om de har olika storlek


 

 

Kontakta SOLECTRO AB för att veta mer 040-536600 eller solectro@solectro.se

SOLECTRO AB är agentur för DATRON AG i Sverige och Danmark.
 • Dec 12, 2019

  Hållande verktyg blir smartare

  Reportage – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  59
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Sandvik Coromant tar täten online

  Som ledande tillverkare av skärverktyg satsar Sandvik Coromant på webbaserade tjänster för kunder som vill söka information och köpa verktyg online. Se filmen.
  184

SENASTE NYTT

 • Hydraulhållare Reportage

  Hållande verktyg blir smartare

  – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  59