per braconier

Per Braconier. Foto: Teknikföretagen.

Oct 1, 2020

Per Braconier blir presschef på Teknikföretagen


"Industrins villkor har alltid varit en hjärtefråga för mig"

Per Braconier har utsetts till ny presschef på Teknikföretagen. Han kommer närmast från en tjänst som strateg på Teknikföretagens kommunikationsavdelning.

Per Braconier har lång erfarenhet av arbete inom och gentemot media. Efter elva år som journalist på Dagens Industri har han innehaft en rad ledande befattningar inom kommunikation. Däribland kommunikationschefsposterna i skogsindustriföretaget Södra, Skogsindustrierna, Industriarbetsgivarna och Teknikföretagen.

­-Jag har i flera decennier på olika sätt arbetat med media. Industrins villkor har under alla dessa år alltid varit en hjärtefråga för mig, på Teknikföretagen har jag förmånen att fortsätta arbeta med detta i fokus, säger Per Braconier.

Per Braconier tillträder befattningen den 1 oktober. Han ersätter Anna Weihe som lämnar Teknikföretagen efter fem år som presschef.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • PLAY: Nynas med 90 år på nacken

    I veckan avslutades en av Sveriges största rekonstruktioner. Företaget grundat av Axel Ax:son Johnson fick som Sveriges första raffinaderi stor betydelse under andra världskriget och för bilismens framväxt.
    36