Foto: Svensk Verkstad

Apr 3, 2018

Passionerat hos Stenbergs


När Elmia Produktionsmässor drar igång i maj bjuder Stenbergs på något extra i montern

Stenbergs visar maskinbearbetning tillsammans med ISCAR under vårt tema PASSION FÖR PRODUKTION. Det är passionen att kunna leverera nya produktionslösningar och att alltid se till våra kunders bästa som driver oss. Vi ser samma passion hos våra kunder och är helt enkelt stolta över det vi arbetar med.

Ni hittar oss i monter B04:56, där vi givetvis kommer att demoköra flera maskiner. Mer information om våra aktiviteter i samband med mässan kommer löpande. Läs mer om mässan här.

Här kan ni få er entrébiljett kostnadsfritt

 

PASSION FÖR PRODUKTION - EFTERFEST

Välkommen på fest efter mässan onsdagen den 16 maj eller torsdagen den 17 maj. Vi bjuder på mat, dryck och lite skön musik. Perfekt avkoppling efter en dag på mässan med andra ord.

Tina Thörner är kvällens föreläsare och hon kommer berätta om sin passion för motorsport. På plats finns också vår DJ som med sin passion för musik kommer få dig att må bra.

Hjärtligt välkommen!
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • dmgmori Reportage

    Globala jätten till Elmia Verktygsmaskiner

    Inom 30 mils radie från Jönköping hittar verktygsmaskinstillverkaren 80 procent av sina svenska kunder. Därför är det en självklarhet att ställa ut på Elmia Verktygsmaskiner.
    232