DJ Choco Chanel fick fart på alla 2000+ gäster under partnerlandfesten i svenska paviljongen, med svensk musik av framförallt kvinnliga artister. Foto: Business Sweden.

Apr 5, 2019

Svenska paviljongen vajjade när Sverige bjöd på fest på Hannover Messe


-Sverige har satt nytt benchmark för vad det innebär att vara partnerland, säger Hannover Messes Dr Jochen Köckler.

På onsdagkvällen var det dags för den stora partnerlandsfesten i svenska paviljongen Co-Lab på Hannover Messe. Regeringens projektledare för partnerlandskapet Business Swedens Jonas Båtelsson, Anna Liberg, Helena Carlsson och Lisa Tullus tackade alla svenska partners och bjöd in till en energigivande kväll.

Sverige bjöd på buffé med svensk touch och svensk underhållning och det bjöds på mingel, nätverkande och dans.

 -Hela den svenska delegationen med 160 företag och drygt 500 personer samt de svenska företagens kunder och partners var inbjudna, berättar Anna Liberg, handelssekreterare i Tyskland, för Svensk Verkstad.

-Vi hade även bjudit in samtliga mässbesökare då Sweden Co-Lab står för öppenhet, fortsätter Anna. Vi uppskattar att vi hade drygt 2000 gäster.

Kvällen inleddes med välkomsttal av Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman kring den fantastiska uppslutningen i den svenska delegationen med ledande industrinamn och startups. Han talade också om den överväldigande responsen från tyska och internationella besökare på Sweden Co-Lab konceptet, det vill säga svenskt ledarskap, innovation, hållbarhet, innovation med ett erbjudande om samarbete för att vara partners i resan framåt för att adressera framtidens industri.

Anders Ygeman och Jochen Köckler.

I tacktalet av Dr Jochen Köckler, Deutsche Messes vd, sa han att ”Sverige har satt ett nytt benchmark för vad det innebär att vara partnerland”.

Under kvällen fick DJ Choco Chanel fick fart på alla 2000+ gäster. Stöttad av jazzig blåstrio spelade hon enbart svensk musik av framförallt kvinnliga artister som bland andra Robyn, Veronica DiMaggio, September, Loreen, Zara Larsson och Avicii.

Hela paviljongen vajjade av fler än 2000 dansande gäster som stannade till slutet på partnerlandsfesten som stängdes klockan 22.00 för att alla skulle vara fräscha på plats för nya affärer på torsdag klockan 09.00.

Vad tyckte gästerna, speciellt de utländska?

-Att Sverige satte ett nytt benchmark även för partnerlandfest, säger Anna Liberg avslutningsvis.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT