Oct 12, 2016

Över 500 besökare på väg till årets industrinatt i Östersund


Industrinatten är en mötesplats för teknikintresserade ungdomar och jämtländska industriföretag. Kl 16.00 idag är det dags avspark.

Industrin i Jämtland och Härjedalen sysselsätter idag 5000 personer. Industrinatten är en gemensam kraftsamling för att locka unga människor till industrin. Här ges arbetssökande och unga vuxna på väg in i arbetslivet en möjlighet att knyta kontakter med 18 lokala företag inom tillverkningsindustrin.

Under kvällen den 12 oktober får deltagarna besöka flera olika tillverkningsföretag och en inblick i de möjligheter och yrkesroller som finns i moderna industrier.

Klockan 16.00 är det gemensam kickoff och kl 18.00 startar bussturerna ut till de deltagande företagen.

I deltagarlistan finns AIM Sweden, Coromatic, Hallströms Verkstäder, Jemtab, JP Industri, Laser Nova, Lindevalls industri, Mörsjö Deli, Nord-Lock, Nordsamverk, Näldens värmeindustri, PR-plast, Saab, Wipro, Tekonf, Woolpower, Zenjo verktygsteknik och Åre Produktion.

Läs mer om de deltagande företagen här.

Eventet genomförs med stöd av IUC, Arbetsförmedlingen, IF Metall, Region Jämtland Härjedalen, EU, Östersunds kommun och Teknikföretagen.

IUC • Jan 17, 2020

  C Edgren byter namn till Tappex

  Branschnytt Tappex, som sedan flera år äger C Edgren, är en spelare med starka muskler när det gäller infästningar på den europeiska marknaden.
  27
 • Jan 17, 2020

  Midroc förvärvar CraneX

  Nyheter Ska bli starkare inom industrin i Norrland.
  133
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  Fräsarna går på djupet

  Dormer Pramet har utvidgat sitt fräsprogram för formverktygstillverkning och övrig bearbetning med ett flertal nya produkter.
  16