ORTIC MASKIN

Så här kommer delar av den nya maskinen att se ut. Detta är en av ORTICs standardmaskiner vv50 som företaget byggt många gånger tidigare. Foto: ORTIC.

Mar 27, 2020

Ortic kammar hem en order värd 15 miljoner


Den nya produktionslinjen ger stor produktivitetsökning hos kunden.

Ortic AB i Borlänge har tagit hem en stor order värd 15 miljoner. Ordern avser en komplett produktionslinje som i hög fart kommer att producera från coil till en färdig rullformad och lasersvetsad produkt. Produkten kommer direkt i linjen även klippas i med Ortics effektiva flygande sax.

Maskinen konstrueras och byggs av Ortic under 2020.

-Detta är jättespännande, säger försäljningschef Alexander Hjelm som gläds åt projektet. Efter några år med högt fokus på utveckling inom vårt unika område 3D rullformning känns det extra glädjande med en stor order inom traditionell rullformning.

-En viktig avgörande faktor som gjorde att vi kunde knyta ordern, är vårt breda erbjudande inom rullformning, med allt från simulering av formningen, service och byggnation av linjen.

-Just för denna order var vårt arbete med simulering en väldigt viktig del, då vi kunde simulera ett nytt sätt att producera produkten jämfört med hur kunden gjort tidigare. Detta nya produktionssätt innebär en väsentligt ökad produktivitet hos kund, säger Alexander Hjelm.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT