Rickard Bergh, Orrhaga Waterjet och Markus Johansson, DMG MORI

Sep 6, 2019

Orrhaga Waterjet investerar i maskiner från DMG MORI


Ökad orderingång och bredda kompetensen

Ny maskin till Orrhaga Waterjet!

Med hög kvalitet, korta ledtider och flexibilitet i fokus driver Rickard Bergh Orrhaga Waterjet i Eksjö. Företaget är specialiserade inom precisionsvattenskärning och arbetar med abrasiv vattenskärning med vinkelkompensering och erbjuder även tjänster inom CNC fleroperationsbearbetning, fixturer, verktyg och modelltillverkning.

Tidigare i år investerade Orrhaga i en ny maskin och valet föll på en DMU 95 mB från DMG MORI. Detta är Orrhagas andra maskin från leverantören. Anledningen till att man valde just den här maskinen är att den prestanda och kvalité DMG MORI har i sina maskiner passar företagets kravspec och gav mest maskin för pengarna. Förväntningarna är att med denna maskin bredda kompetensen samt öka kapaciteten tack vare en ökad orderingång.


Bild: Rickard Bergh, Orrhaga Waterjet och Markus Johansson, DMG MORI

CNC • Oct 11, 2019

  Säljaren som blev vd

  Reportage Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323
 • Oct 11, 2019

  Munters utser ny affärsområdeschef

  Nyheter Han ska leda AirTech som är Munters största affärsområde.
  80
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323

 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  11