Oct 3, 2016

Orio rekryterar MVG:are


Mikael Brate kommer att ingå i Orios ledningsgrupp och kommer närmast från Motala Verkstad Group.

Han blir ny CFO för Orio-koncernen.

Mikael kommer närmast från en roll som CFO på Motala Verkstad Group och dessförinnan CTT Systems (publ.), han har också sedan tidigare erfarenhet från ekonomichefsrollen och controllerfunktionen på ett antal olika bolag. Mikael har även en gedigen bakgrund av förändringsledning, verksamhetsanalyser, processanalyser med tyngdpunkt inom ekonomi- och produktionsfrågor från Capgemini Consulting vilket kommer hjälpa Orio att fortsätta sitt förändringsarbete och expansiva resa.

- Det är glädjande att kunna presentera vår nya CFO. Mikael har en gedigen bakgrund och erfarenhet och kommer att bidra mycket till Orio och våra framtida affärer. Det känns bra att vi kan locka till oss någon som har en sådan erfarenhet av ekonomi och förändringsledning och av att arbeta med verksamhets- och processanalyser, säger Jonas Tegström, CEO för Orio AB.

- Det är en mycket spännande utmaning att få förtroendet att vara med och bidra till Orios starka utvecklingstakt i en bransch i förändring.Orio har, enligt min bedömning, stora möjligheter och utmaningar framåt med som jag upplever det, många engagerade och drivna medarbetare, vilket gör att jag ser fram emot en positiv och intressant miljö att verka i, säger Mikael Brate

Mikael kommer att rapportera till VD och ingå i Orios ledningsgrupp. Han tillträder den 10 oktober, 2016.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Teknik

    Dubbelt slipar bättre

    Beprövad TYROLIT-teknik med betydande förbättringar – det är nya TWIN FLAP-lamellrondellen.
    9