Annons
Apr 28, 2021

OnTop – webbaserade produktionssystem för hela värdekedjan


Bättre översikt över produktionsflöden och resurser ökar produktiviteten och kortar ledtiderna - dessutom enkel och snabb driftsättning till lägsta kostnad. 

OnTop™ erbjuder webbaserade produktions- och informationssystem med enkel och snabb driftsättning till lägsta kostnad. Systemen ger produktionsledning och medarbetare bättre översikt och beslutsunderlag för operativ styrning.

Smart realtidsvisualisering ökar produktiviteten

OnTops realtidsvisualisering av produktionsflöden, resursanvändning och orderstatus ger ökad flödes- och resurseffektivitet, kortare ledtider och mindre produkter i arbete (PIA) samt ökad flexibilitet.

Systemen kan integreras och anpassas enligt behov.

OnTop™ IIoT

Mätning av produktionsutrustning och -flöden med flexibla trådlösa plug & play radiologgers och realtidsvisualisering för effektiv kommunikation, operativ styrning och ständigt förbättringsarbete.

OnTop™ Assembly

Mätning och realtidsvisualisering av pågående arbeten i komplexa monteringsflöden, från förplockning av material till packning av färdiga produkter, för effektiv kommunikation, operativ styrning och ständigt förbättringsarbete.

Log Max valde OnTop för att mäta monteringstider - skalade snabbt upp

Ett företag som implementerat OnTop är skördaraggregattillverkaren Log Max

-Vi hade behov av att mäta monteringstider. Valet föll på OnTop av flera anledningar, förklarar Ulla Hannerz, fabrikschef på Log Max.

-Det var enkelt och snabbt att komma igång och det behövdes inga lokala installationer. Systemet är användarvänligt och intuitivt och enkelt att administrera. Det har ersatt våra tidigare planeringstavlor och även andra hjälpmedel.

-Vi började med att införa OnTop i huvudmonteringen, men skalade snabbt upp för att även mäta olika förmontage. Systemet är idag infört på 16 arbetsstationer och ger oss en tydlig realtidsbild över hela tillverkningsprocessen och hur vi ligger till i produktionen.

-Det nya arbetssättet har mottagits väl av medarbetarna som visat stort engagemang och givit mycket bra feedback under hela tiden, säger Ulla Hannerz.

Vill du veta mer om OnTop?

Kontakta Per Johnsen, OnTop Smart Manufacturing AB

info@ontop.one , +46 730875611
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    62
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT