Temaveckorna - Plåtbearbetande Maskiner & Svetsning 9-11 feb.

Feb 8, 2021

Online-eventet Temaveckorna startar året med Plåtmaskiner- och Svetsning


Från den 9-11 februari är eventet aktivt och flera kända företag deltar

Imorgon börjar Temaveckorna. Temat för årets första är: Plåtbearbetande Maskiner & Svetsning. Online-eventet pågår 9-11 februari, men finns kvar att besöka på webben även efter dessa datum. 

Svensk Verkstad Media och Qimtek forstätter arrangera online-eventen "Temaveckorna". Företag inom olika branscher visar sina nyheter och produkter i digitala kanaler och i sociala media. Under året 2021 kommer sammanlagt fem olika Temaveckor gå av stapeln. 

Under veckan som kommer gör intressanta företag presentationer av sina senaste nyheter och intressanta produkter. Nyheterna presenteras i unika nyhetsbrev som skickas till utvlada personer i branscher för respektive event. Träffsäkerheten är en viktig del i dessa event, säger Johan Sköldberg, Qimtek. Vissa event är lite mindre, med 5-8 deltagande företag andra betydligt större med ca 30-40 företag. Det är kul med något nytt och även om det är andra året som vi kör Temaveckorna så är det ändå ett lite nytt sätt att presentera nyheter och produkter, menar Johan. 


Företagen som deltar under Temaveckan v6 är:

Kemppi, Intercut, Kyocera Fineceramics, Abus, QH System.

Idén till Temaveckorna kom till i början av corona-pandemin.
"Vi ville göra något för vår bransch, då vi visste att många hade det tufft, något kostnadseffektivt med bra innehåll". Vi skapade online-event på våra välbesökta webbsajter med sponsring i sociala media. säger Johan på Qimtek. 

Besök Temaveckorna under v6 och se om ni hittar något intressant, det är en ny form som har framtiden för sig.

Temaveckorna - Qimtek Products
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    62
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT