5-axliga GENOS M460V-5AX

På Metav 2021 visar Okuma bland annat denna 5-axliga GENOS M460V-5AX. Foto: Okuma.

Mar 12, 2021

Okuma deltar i METAV digital 2021


Innovationer inom produktionsteknik vid virtuellt branschevenemang.

Okuma Europe GmbH kommer att visa att det fortfarande är möjligt att få en intressant inblick i automatiserad produktionsteknik under pandemiska förhållanden från 23 till 26 mars 2021, vid den digitala upplagan av METAV. Okuma, en av världens ledande leverantörer av CNC-maskiner, kommer att presentera innovativa verktygsmaskiner, såsom det högkvalitativa 5-axliga GENOS M460V-5AX, i sin virtuella monter. Okuma kommer också att representeras vid "umati Partner Point", ett gemensamt mekaniskt och anläggningsinitiativ.

3D-insikter i produktionsteknik

METAV 2021, den första mässan för maskin- och anläggningsteknik, kommer att hållas helt digitalt. Okuma kommer att använda produktbilder och maskininformation för att skapa en mässatmosfär som är så nära verkligheten som möjligt: "Vi ser METAV digital som precis rätt format för oss att interagera med kunder och partners personligen under coronavirusförhållanden", förklarar Norbert Teeuwen, VD för Okuma. "Vi kommer också att ta tillfället i akt att presentera våra innovationer i detalj med hjälp av den realistiska 3D-miljön i Okuma Virtual Experience." Den kompakta maskinen GENOS M460V-5AX blir mittpunkten. Denna 5-axliga maskin kan användas för att bearbeta en mängd olika arbetsstycken exakt och kostnadseffektivt tack vare sin högpresterande spindel och den särskilt robusta maskinbädden. Maskinen är utrustad med olika hårdvaru- och programvarulösningar för att säkerställa hög precision, produktiv och effektiv drift.

Ökad interaktion i vårt partnerbås

Förutom sin egen monter, kommer Okuma också att vara närvarande vid den gemensamma montern i initiativet "umati" (universal machine technology interface). Kombinationen av maskin- och anläggningstillverkare och deras kunder är utformade för att främja spridning och användning av öppna gränssnittsstandarder baserade på OPC UA. Detta bör underlätta utbytet av data mellan maskiner, komponenter och anläggningar samt deras integration i kund- och användarspecifika IT-system. Som utvecklingspartner för detta nätverk kommer Okuma att göra sig tillgänglig för att utbyta idéer tillsammans med andra experter på den virtuella "umati Partner Point".

Personliga möten för METAV digital 2021 är möjliga under utställningsdagarna. Mer information om METAV digital 2021 finns för dem som är intresserade på https://metav-digital.de/en.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    62
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT