Foto: Cejn.

Mar 24, 2020

Öka säkerheten på din arbetsplats när du arbetar med tryckluft


11 tips från CEJN!

Att arbeta med tryckluft kräver säkerhetstänkande. Att vara medveten om farorna och ha rätt utrustning är avgörande för en säker arbetsplats och det ska vara säkert och pålitligt utan att det påverkar prestanda och effektivitet.

I USA kommer mer än 25 procent av alla arbetsplatsrelaterade skador från halk, snubblingar och fallolyckor, enligt Bureau of Labor Statistics. Golv på arbetsplatser kan lätt bli röriga med kablar och slangar som ligger runt som potentiella fallolyckor.

Fallolyckor är bara en av flera potentiella risker när man arbetar med tryckluft och det finns mycket som kan göras för att förhindra dessa. Här är våra säkerhetstips för en säkrare och effektivare arbetsmiljö när du arbetar med tryckluft. https://www.cejn.com/sv-se/articles/11-tips-to-increase-workplace-safety-when-working-with-compressed-air/
 • Apr 8, 2020

  Clemondo tecknar miljonkontrakt

  Affärer Den svenska kemikoncernen har redan ökat produktionstakten. Svensktillverkat innebär bland annat leveranssäkerhet, menar kunden.
  82
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

  För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
  37