Sep 24, 2019

Öka effektiviteten i produktionen


Inom elektronikindustrin och inom aggregatkonstruktion gäller det att ha korta ställtider, exakt reproducerbarhet och flexibel bearbetning.

Med DATRONs kombination av moduluppbyggda maskinsystem, effektiva tillbehör och exakta verktyg är man rustad för dagens och morgondagens produktionskrav.

CNC-fräsmaskinen M8Cube är idealisk för precisionsbearbetning i aluminium. DATRONs M8Cube har flera fördelar för produktionen, en av fördelarna med DATRON M8Cube är att den har en stor bearbetningsyta på en liten uppställningsyta.

En annan fördel är att den är mycket gynnsam i anskaffning och har ytterst låga driftskostnader. Ytterligare en viktig fördel är de korta ställtiderna. DATRONs M8Cube har också en låg energiförbrukning, som ligger på i genomsnitt mindre än 2,5 kWh. Minimalmängdskylsmörjsystemet bidrar till att ytterligare rengörings- eller avfallshanteringskostnader helt faller bort.

Med alla dessa fördelar uppnås ett mycket bra pris-/effektförhållande som ger hög lönsamhet även vid låga stycktal.
 • Jan 29, 2020

  Latour förvärvar

  Nyheter Köper en ledande tillverkare av elektriska drivaggregat.
  94
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Hur digitaliserad är svetsning?

  Vi har börjat vänja oss vid digitala verktyg i tillverkningsindustrin med en ständig tillströmning av smarta lösningar, men hur smart är svetsningen idag? Vi frågar Marcus Lyberg på Nitator Stainless Steel.
  122