Sep 24, 2019

Öka effektiviteten i produktionen


Inom elektronikindustrin och inom aggregatkonstruktion gäller det att ha korta ställtider, exakt reproducerbarhet och flexibel bearbetning.

Med DATRONs kombination av moduluppbyggda maskinsystem, effektiva tillbehör och exakta verktyg är man rustad för dagens och morgondagens produktionskrav.

CNC-fräsmaskinen M8Cube är idealisk för precisionsbearbetning i aluminium. DATRONs M8Cube har flera fördelar för produktionen, en av fördelarna med DATRON M8Cube är att den har en stor bearbetningsyta på en liten uppställningsyta.

En annan fördel är att den är mycket gynnsam i anskaffning och har ytterst låga driftskostnader. Ytterligare en viktig fördel är de korta ställtiderna. DATRONs M8Cube har också en låg energiförbrukning, som ligger på i genomsnitt mindre än 2,5 kWh. Minimalmängdskylsmörjsystemet bidrar till att ytterligare rengörings- eller avfallshanteringskostnader helt faller bort.

Med alla dessa fördelar uppnås ett mycket bra pris-/effektförhållande som ger hög lönsamhet även vid låga stycktal.
 • Dec 13, 2019

  ABBs nya storsatsning i Västerås

  Nyheter Nya Robotics Experience Center med över 25 robotar ska inspirera svenska industriföretag och hjälpa dem att utveckla nya teknologier inom robotautomation. Se bilderna från fredagens invigning.
  562
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hydraulhållare Reportage

  Hållande verktyg blir smartare

  – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  76