Annons
Jan 9, 2019

Nyttja språngbrädan i den svenska leverantörsmontern


Tillsammans med FKG och Sinf vill Elmia skapa möjligheter för svenska leverantörer, därför arrangerar vi en samlingsmonter på Industrial Supply, del av Hannover Messe i april 2019.

Möjligheten att tillsammans visa upp vad svensk leverantörsindustri går för när Sverige är partnerland till mässan är ett tillfälle som inte kommer igen. Business Sweden ansvarar för den svenska paviljongen där den svenska USPen om samarbete går som en röd tråd, genom demonstratorer och föredrag samt statsminister och ministrar på plats skapar det uppmärksamhet som smittar av sig på alla svenska företag. Men, för att det ska leda till affärer måste det finnas svenska utställare på plats – något som mässans besökare förväntar sig.

Leverantörsmontern har i dagsläget en handfull bokningar och ett antal reservationer, men det finns ännu plats för fler företag att delta. Oavsett om ditt företag är etablerat på tyska marknaden eller önskar bli så, vill vi uppmana dig till att ta chansen att nyttja samlingsmontern som en språngbräda – både för din egen affär och för att stå upp för den svenska leverantörsindustrin!

Kontakta oss redan idag! Bokningen håller öppet till 11 januari. 

Kontakta Bengt för mer info: Bengt Johansson 036-15 22 71 bengt.johansson@elmia.se
 • Mar 21, 2019

  Dubbelmässa breddas med automotivefokus

  Reportage Den 27-28 mars arrangeras Advanced Engineering parallellt med Elektronikmässan, smart för både utställare och besökare eftersom mässornas målgrupper tangerar varandra.
  4
 • Mar 21, 2019

  Dacke Industri förvärvar Optronic

  Nyheter Dacke Industri förvärvar samtliga aktier i Optronic Partner pr AB, som är ledande i Norden inom utveckling och tillverkning av optiska sensorer för industrin.
  8
 • Mar 21, 2019

  Fullt drag i Sandviken

  Branschnytt Över 600 besökare har vallfärdat till Sandvik Coromants Tech Days som nu går in på tredje och sista dagen.
  459
 • Mar 21, 2019

  Goodtech levererar robotsvetscell till Permascand

  Branschnytt Lösningen ger Permascand ökad produktion med lägre bemanning, bra flexibilitet för nya produkter och korta konverteringstider. 
  62
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  208

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Dubbelmässa breddas med automotivefokus

  Den 27-28 mars arrangeras Advanced Engineering parallellt med Elektronikmässan, smart för både utställare och besökare eftersom mässornas målgrupper tangerar varandra.
  4