Annons
Jan 9, 2019

Nyttja språngbrädan i den svenska leverantörsmontern


Tillsammans med FKG och Sinf vill Elmia skapa möjligheter för svenska leverantörer, därför arrangerar vi en samlingsmonter på Industrial Supply, del av Hannover Messe i april 2019.

Möjligheten att tillsammans visa upp vad svensk leverantörsindustri går för när Sverige är partnerland till mässan är ett tillfälle som inte kommer igen. Business Sweden ansvarar för den svenska paviljongen där den svenska USPen om samarbete går som en röd tråd, genom demonstratorer och föredrag samt statsminister och ministrar på plats skapar det uppmärksamhet som smittar av sig på alla svenska företag. Men, för att det ska leda till affärer måste det finnas svenska utställare på plats – något som mässans besökare förväntar sig.

Leverantörsmontern har i dagsläget en handfull bokningar och ett antal reservationer, men det finns ännu plats för fler företag att delta. Oavsett om ditt företag är etablerat på tyska marknaden eller önskar bli så, vill vi uppmana dig till att ta chansen att nyttja samlingsmontern som en språngbräda – både för din egen affär och för att stå upp för den svenska leverantörsindustrin!

Kontakta oss redan idag! Bokningen håller öppet till 11 januari. 

Kontakta Bengt för mer info: Bengt Johansson 036-15 22 71 bengt.johansson@elmia.se
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Teknik

    5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

    För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
    24