Kenson copertina maestro

Foto: Iemca.

Jun 24, 2019

Nytt stångmagasin från Iemca


Det senaste inom teknik i nya MAESTRO® 80 no limits.

IEMCA, som tillverkat stångmagasin sedan 1961 presenterar nu det senaste inom teknik i nya MAESTRO® 80 no limits. Detta magasin kan hantera stänger Ø 10 till 80 mm. Tack vare ett antal nya patent kan man nu reducera omställningstiden till ett minimum. Inga byten av kanaler, inga byten av reduceringsrör i svarven. Man har även kortat ner avståndet till svarven för att minimera risken för vibrationer, samt integrerat allt i ett slutet system för att undvika eventuell olja utanför magasinet. Detta magasin är även färdigt för Industri 4.0, vilket ger stora möjligheter till bl.a. övervakning och felsökning.

Sverigepremiären skedde på Värnamo Industriexpo 15-16 maj 2019, hos RAVEMA, där den var sammankopplad med en MAZAK svarv.

 • Sep 23, 2019

  Volvo och Högskolan utbildar framtidens ledare

  Arbetsliv Sedan 2017 samarbetar Volvo med Högskolan i Skövde kring en uppdragsutbildning för att vidareutbilda ledare och i våras avslutade de första Volvostudenterna sina studier. 
  7
 • Sep 23, 2019

  "Nej till ett no-deal Brexit"

  Nyheter Europas ledande fordonsrepresentanter varnar nu i ett gemensamt uttalande för katastrofala konsekvenser av en "no deal" Brexit.
  372
 • Sep 23, 2019

  Hammerglass expanderar

  Nyheter Etablerar dotterbolag och rekryterar. Plockar affärsansvarig från Thyssenkrupp.
  88
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Gemek Reportage

  Verkstadstrion startar eget

  Med automation och robotlösningar som huvudinriktning startar de om verkstaden i Ljusdal och jobben har redan börjat redan trilla in.
  516