Oct 9, 2018

Nytt ljustorn med sex gånger starkare ljusstyrka


Auer Signal, tillverkare av ljustorn, har utvecklat en ny serie ljusmoduler med bättre ljusstyrka och fler funktioner än tidigare, utan en förhöjd elräkning.

Ni hittar ljustornen nu hos oss på OEM Automatic.

Det nya ljustornet PC7 har jämfört med konkurrenter på marknaden upp till sex gånger så starkt ljus, utan att energikonsumtionen per modul ökar. Seriens standardmoduler levererar en prestation som andra bara kan leverera med ”High-Performance”-moduler. Vi kan dessutom garantera den bästa möjliga signaleffekten trots användning i ljusa miljöer.

Med den nya och patenterade ”contacting” (inkopplingen) är det möjligt att ansluta upp till sju moduler i ljustornet. PC7 är därför inte bara det högsta ljustornet utan också det som erbjuder flest kombinationer. Nu finns även tillval som roterande modul, multifunktionsmodul, multifärgsmodul och den nya toppmodulen.

Till skillnad från Auer Signals tidigare ljustorn där du alltid har varit tvungen att ha ljudmodulen högst upp, kan du nu välja om du vill ha ditt akustiska element som en toppmodul eller på en annan position i ljustornet. En ny modul som har utvecklats är Auer Signals MP3-modul som gör det möjligt för dig att själv välja vilket ljud som ska spelas upp vid olika händelser.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT