Zekler 1500-serien

Zekler 1500-serien. Foto: Zekler.

Sep 23, 2019

Nytt innovativt andningsskydd


Ett högpresterande andningsskydd med exceptionellt hög komfort och mycket god passform.


Skyddsutrustning som är både säker och bekväm används oftare. 

Zekler har utvecklat svensk, högkvalitativ skyddsutrustning sedan 2003. Med lanseringen av 1500-serien stärker man nu sitt segment med andningsskydd ytterligare. De nya filtrerande halvmaskerna har utvecklats med stort fokus på komfort och passform.


– 1500-serien höjer sortimentets nivå ännu ett steg och framförallt gör den arbetsdagen säkrare och behagligare för användaren, säger Mikael Milano, produktchef på Zekler.

Den höga komforten uppnås genom bland annat lågt andningsmotstånd, bekväma huvudband och flexibel nästätning. Andningsskyddet är vikbart i tre delar för att justeringen mot ansiktet ska bli så smidig som möjligt och med två olika storlekar blir passformen mycket god oavsett ansiktsform. 1500-serien är också utrustad med högeffektiv filtrering som ger ett säkert skydd mot fint damm, samt fasta och vätskeformiga partiklar.


– Om ett skydd ska användas under hela arbetspasset måste det vara bekvämt och lätt att använda. Därför har maximal komfort varit en röd tråd under utvecklandet av 1500-serien. Maskernas design är också optimerad för att fungera bekymmersfritt tillsammans med ögonskydd, säger Mikael Milano.

Totalt innefattar den nya serien sex artiklar som är godkända i skyddsklasserna FFP2 och FFP3.

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Teknik

    Dubbelt slipar bättre

    Beprövad TYROLIT-teknik med betydande förbättringar – det är nya TWIN FLAP-lamellrondellen.
    9