Dec 1, 2020

Smart tunggodsmaskin från AGAB


AGAB har lösningen för att transportera tunga laster i trånga utrymmen.

Det är stora problem med att hantera tunga laster på ett säkert och ergonomiskt sätt. Ofta jobbas det med stora dieseltruckar, travers samt med muskelkraft. För att underlätta och göra det med precision har nu AGAB tagit fram en helt ny produktserie som är anpassad för laster upp till 100 ton.

AGABs varunamn på dessa är E10F – E100F och står för Electric 10-100 ton front loaded tunggodsmaskin för upp till 100 ton. Maskinen är kompakt och helt batteridriven och behöver således ingen diesel eller gasol som ofta har problem med CO2 och lukt. AGAB E10F-E100F hanterar tunga laster med integrerat hydraulisk sinnrik lyftmekanism upp och ner. E10F-maskinen har nyligen levererats till ett lastbilsföretag där tung gjutgodshantering transporteras och är även förberedd för kundens vikter som står på specialställ. Maskinen E10F är i sin standardversion utrustad med skyddad komfortzon där operatören sitter säkert för att manövrera tunggods-maskinen.

E10F är utrustad med kraftigt chassi och drivenhet med programmerbara hastigheter. Själva lyftrörelsen sker via kompaktcylindrar och styrningar i robust utförande. Maskinen E10F försörjs via ett 48V 420 Ah batteri med lång hållbarhet. Den mobila tunggodsmaskinen ingår i en serie och sträcker sig upp till E100F med kapacitet för 100 tons last.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT