Foto: Pixabay.

Apr 24, 2017

Nyanställningar i Gävle efter avtal med svenska verkstadskoncernen


"En av våra viktigaste kunder och ett av de ledande företagen inom svensk industri"

Teknikkonsultföretaget Etteplan har tecknat ett ramavtal med verkstadskoncernen Sandvik .

Sandvik har efter en grundlig utvärdering valt Etteplan till partner för ett långsiktigt samarbete gällande tekniska konsulttjänster. Företagen har samarbetat i ett tiotal år och Etteplan har nu fått ett förnyat förtroende. Ramavtalet gäller för samtliga Sandvik-bolag i Sverige och omfattar många olika discipliner såsom projektledning, mekanikkonstruktion och maskinsäkerhet.

-         Det gläder oss att Sandvik, som en av våra viktigaste kunder och ett av de ledande företagen inom svensk industri, visar oss förnyat förtroende med ett fördjupat samarbete. För oss innebär avtalet också att vi planerar för expansion av verksamheten i Gävle med nyanställningar, säger Mikael Vatn, SVP Central & Western Europe, Etteplan.

-         Vi är mycket nöjda med den kvalitet och service Etteplan levererat. För oss är det en strategisk fråga att fördjupa samarbetet med rätt partner, då vi strävar efter att ytterligare stärka vår position på en konkurrensutsatt världsmarknad. Med ett nära och transparent samarbete tillvaratar vi hela bredden av kompetens och kan på så sätt få ett högre levererat värde, säger Martin Geholm, Strategic Purchaser, Sandvik.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT