ATOS Compact Scan. Foto: Atos.

Dec 7, 2018

Nya versioner av ATOS Compact Scan


ATOS Compact Scan har uppdaterats med två nya kameraalternativ.


Nu gäller kameror med 12 MPixel eller 8 MPixel. Med de nya kamerorna blir ATOS Compact Scan (CS) smidigare att använda då du kan scanna detaljer med större mätarea och få en bra punkttäthet. Med en större mätarea går det snabbare att scanna ett större objekt.

Det nya systemet är flexibelt då mätareor från 45 x 35 mm till 1.200 x 1.000 mm kan användas. Ergonomiskt är ATOS CS en positiv upplevelse då du slipper hålla scanningsenheten i handen utan sensorn sitter på ett stativ när bilder tas på objektet. Är objektet av mindre storlek kan det med fördel placeras på ett manuellt eller mekaniskt rotationsbord för effektiv scanning.

ATOS CS används lämpligtvis vid kvalitetskontroll och uppgifter inom reverse engineering.

Systemet är mobilt och passar bra till scanning av stora föremål tack vare möjligheten till användning av en stor mätarea och enkelheten att fånga rätt data.
Du kan även få hjälp av ATOS CS när du önskar sätta samman detaljer plus inpassning före fräsning – funktionen heller ”Tracking”. Om du vill fånga data i djupa hål eller dolda ytor kan en probe användas.

Sammantaget är ATOS CS en flexibel 3D-scanner som levererar ett noggrant och pålitligt resultat till ett konkurrenskraftigt pris. Läs mer på www.cascade.se eller www.gom.com
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT