Mar 18, 2020

Nya smarta verktyg för operatörer, tekniker och ledning


OnTop - ett komplett IoT-system för uppföljning och effektivisering av produktionsflöden.

OnTop är ett nytt och komplett IoT-system enligt Industri 4.0 med trådlös (LoRa 433 MHz) datainsamling och fullständiga webbtjänster för mätning, visualisering, proaktiv operativ styrning, uppföljning och effektivisering av produktionsflöden, - utrustning och monteringsarbeten.

OnTop levereras nyckelfärdigt för enkel och smärtfri driftsättning på endast några timmar och kräver inga investeringar, installationer, underhåll eller konsulttjänster.

Verktygen är enkla att använda och kräver nästan ingen tid tack vare 99 % automatiseringsgrad av alla funktioner.

 • Operatörer vet alltid hur det går relativt målen, driftstörningar tidsstämplas automatiskt och kommenteras för det ständiga förbättringsarbetet.
 • Produktionstekniker kan analysera cykeltider, genomloppstider etc. med hjälp av flexibla mätpunkter som de flyttar på 5 minuter.
 • Ledningen får en överblick i realtid av produktionen m.a.p. produktionsläge, driftstatus etc. för operativ styrning och riktade insatser där de behövs.
 • Visualisering på bildskärmar i hela företaget ger alla medarbetare information som de behöver i sitt arbete och visar även kunder och andra besökare att företaget har full koll i realtid.

Takttavla.

Produktionsteknikervy.

OnTop är modulärt och skalbart från min. 5 mätpunkter (celler etc.) och utan någon övre gräns. Alla webbtjänster erbjuds genom abonnemang till marknadens lägsta totalkostnad.

Referenser finns inom bearbetning och montering.

Kontakta gärna VD Per Johnsen på 073 0875611 eller pj@ontop.one för mer information och provkörning.

 • Apr 8, 2020

  Clemondo tecknar miljonkontrakt

  Affärer Den svenska kemikoncernen har redan ökat produktionstakten. Svensktillverkat innebär bland annat leveranssäkerhet, menar kunden.
  82
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

  För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
  37