Sep 8, 2016

Nya, kompakta magnetventiler till järnvägssektorn


IMI Precision Engineering har lanserat en ny, mycket allsidig kompaktventil serie för järnvägssektorn.VRW 2/2- och 3/2-vägs 32mm magnetsätesventiler är med exceptionell pålitlighet och säkerhetskreditiv lämpliga till både direkt rampmontage eller med CNOMO interface och G1/8-port.
Ventilerna arbetar säkert i temperaturområde från -40ºC till +80ºC och är stöt- och vibrationstestade till EN 61373 Kategori 1, klass A och B. Dessutom har de genomgått omfattande testprogram för att uppfylla de globala kraven från järnvägssektorn.

VRW ventilerna är ägnade till användning i en rad olika applikationer, såsom bromssystem, dörrkontroll, vindrutetorkarsystem, dämpnings system och smörjsystem till hjulflänsar.
De direktstyrda ventilerna har var och en inkapslad magnetspole och finns i ett brett urval av genomlopp och portstorlek.

Denna nya serie av magnetventiler härrör sig från IMI Precision Engineerings omfattande erfarenhet med att producera pneumatiska ventiler till järnvägssektorn.

Ventilernas allsidighet, förfrågan att verka i extrema temperaturer och enkel installation och underhåll, gör dem mycket lämpliga för järnvägssektorn.

Besök IMI Precision Engineering på Innotrans i Berlin. Vi finns i monter 203 i hall 10.2 där du finner vårt erbjudande för tågindustrin!
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT