Alfa Laval Susanne Pahlen Aklundh-2

Susanne Pahlén Åklundh. Foto: Alfa Laval.

Oct 15, 2020

Nya affärer till Alfa Laval


Samlat ordervärde 130 miljoner.

Alfa Laval har tagit två order för leverans av kompakta värmeväxlare till en petrokemisk anläggning i Kina samt ett raffinaderi i Mexiko. Dessa order har ett samtal värde av ca 130 miljoner kronor och bokades sent i september inom affärsenheten Welded Heat Exchangers i Energidivisionen. Leveranser beräknas ske under 2021 och 2022.

Båda order omfattar Alfa Laval Packinox värmeväxlare som kommer att användas inom olika värme- och kylapplikationer i raffinaderiet och den petrokemiska anläggningen och därmed möjliggöra energieffektiva processer.

“Vi bokade ytterligare två stora order sent i september, och de relaterar till våra Alfa Laval Packinox värmeväxlare”, säger Susanne Pahlén Åklundh, chef för Energidivisionen. ”Väl installerade i kundernas processer sparar våra energieffektiva värmeväxlare energi och minskar koldioxidutsläppen. På så sätt bidrar de till mer hållbara industriella processer vilket är till nytta för både människa och miljö.”
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • På jakt efter säkra leveranskedjor

  Covid-19-pandemin har synliggjort hur känsliga de globala handelssystemen är för störningar. Så här kan snabb tillverkning av detaljer öka säkerheten i dina leveranskedjor.
  131

SENASTE NYTT

 • Teknik

  Ny gripper från OnRobot

  Robotgriparen 2FG7 är ett mycket bra alternativ för industrier som läkemedel och känslig elektronik.
  17