Spring Systems Stefan Jönsson

Stefan Jönsson. Foto: Spring Systems.

Nov 11, 2019

Spring Systems i Torsås får ny vd


Han kommer närmast från AriVislanda.

Stefan Jönsson har tillträtt som Spring Systems nya vd. Han efterträder Göran Appert som varit vd sedan 2011.

Spring Systems grundades 1964 och ingår sedan 2017 i Hagens Spring Group och är idag en av Skandinaviens ledande tillverkare av fjädrar, tråddetaljer, clips och komponenter. Globalt är Spring Systems representerat med verksamhet i 3 länder.

Vi har funnit en erfaren och drivande ledare som genomfört utvecklings- och förändringsarbete i internationell miljö med dokumenterat goda resultat, skriver Spring Systems i ett pressmeddelande.

Stefan kommer närmast från rollen som platschef för AriVislanda AB. Han har tidigare innehaft ledande befattningar som säljchef inom Inission koncernen och VD för Inission i Malmö AB. Stefan är en ledare som drivs av förändringar till det bättre och goda kundrelationer, gärna i en internationell miljö.

-Jag ser fram emot att ihop med Spring Systems goda medarbetare fortsätta att stärka bolagets marknadsposition, säger Stefan Jönsson.

 • Dec 16, 2019

  Saab går vidare i ubåtsupphandling

  Affärer Den nederländska upphandlingen går nu in i nästa fas.
  0
 • Dec 13, 2019

  ABBs nya storsatsning i Västerås

  Nyheter Nya Robotics Experience Center med över 25 robotar ska inspirera svenska industriföretag och hjälpa dem att utveckla nya teknologier inom robotautomation. Se bilderna från fredagens invigning.
  567
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hydraulhållare Reportage

  Hållande verktyg blir smartare

  – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  76