Indexator Josef_Alenius

Josef Alenius. Foto: Lifco.

Feb 14, 2020

Ny vd i Indexator


Gunnar Bålfors lämnar efter 25 år i bolaget.

Gunnar Bålfors lämnar befattningen som vd i Indexator Rotator Systems AB.

-Efter drygt 25 år i befattningar som exportsäljare, marknadschef och sedan maj 2012 VD, är det nu dags att ge mer tid för familj och andra intressen som fått stå tillbaka under årens lopp. Läget är rätt att göra detta efter en flerårig period av hög tillväxt och aktiva satsningar på nya produktionsresurser samt produkt- och marknadsutveckling. Företaget går nu in i en fortsatt utvecklingsfas med Lifco som aktiva ägare vilket innebär att tiden är rätt för en ny vd att ta över, säger Gunnar Bålfors.

Indexator Rotator Systems AB ägs sedan januari 2019 av Lifco AB. Indexators styrelseordförande Josef Alenius går in som ny vd med omedelbar verkan. Gunnar Bålfors kommer att stå till företagets förfogande under en tid framåt.

- Jag vill från Lifcos sida tacka Gunnar Bålfors för en mycket bra insats och vi kan konstatera att Indexator idag är världsledande inom rotatorlösningar. Jag ser mycket fram emot att jobba med Indexators organisation och ytterligare stärka bolaget inför framtida utmaningar, säger Josef Alenius.

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT