Jerry Ojala. Foto: Cimco Marine.

Oct 2, 2019

Ny toppchef till Oxe Diesel


Kommer närmast från Saab.

Cimco Marine AB (publ) har utsett Jerry Ojala till COO från och med 1 oktober 2019. Hans huvuduppgift kommer att vara att ta hand om leveranskedja, produktion och kvalitetssäkring av OXE Diesel, företagets serie med dieselutombordare.

Jerry har mer än 20 års erfarenhet från Supply Chain Management i Europa med globalt ansvar för team i Kina, Polen, Norge, Tyskland, Sverige och Indien. Han har också praktisk erfarenhet av LEAN Mgmt., Kaizen, APQP, TS-standard, Six Sigma och Time-waste Mgmt.

-Jag är mycket glad över att tillkännage Jerry Ojala som Cimco Marines COO. Han har en stor erfarenhet inom Supply Chain Management och tar med sig betydande kunskaper inom tillverknings- och logistikbranschen, särskilt från Saab och Opel. Detta avslutar nu också min utnämning av senior chefer på Cimco och jag är säker på vårt teams förmåga och erfarenhet att leverera vår långsiktiga affärsstrategi, säger Myron Mahendra, VD för Cimco Marine AB.

Jerry Ojala har examen i företagsekonomi från Högskolan Väst i Sverige, med ett genuint intresse för montering och skapande av ”best practice” -miljöer. Han har anslutit till Cimco den 1 oktober 2019, efter att ha lämnat Saab Surveillance tidigare i år.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    117